Kragujevački Radnički 1923 u okviru 18. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Kruševca, ekipu Napretka.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Zoran Milinković govorio je o kvalitetima rivala i istakao da veruje da će njegovi igrači izdržati pritisak koji trenutna pozicija na tabeli donosi:

’’Svakako je velika stvar što smo na gostovanju u Subotici ostali neporaženi i osvojili vredan bod kojim smo prekinuli lošu rezultatsku seriju. Ipak, ta utakmica je iza nas i sada smo svi u potpunosti fokusirani na predstojeću utakmicu sa Napretkom, koja predstavlja veliki izazov za nas, s obzirom da nam se zbog trenutne situacije u kojoj se nalazimo nameće imperativ pobede. Mislim da su momci u potpunosti svesni važnosti predstojeće utakmice i da su spremni da izgaraju svih devedeset minuta kako bi došli do pobede, koja bi predstavljala snažan impuls za nastavak prvenstva. Napredak je ekipa koja zaslužuje apsolutne pohvale za sve ono što je pokazala u dosadašnjem delu sezone. Trenutni položaj na tabeli omogućava im da u predstojeću utakmicu uđu znatno rasterećeniji u odnosu na nas. Ipak, verujem da će moji momci uspeti da izdrže pritisak i da će pružiti sto odsto svojih mogućnosti kako bi uzeli preko potrebne bodove. Pozvao bih ovom prilikom sve naše navijače, ljude kojima je Radnički u srcu, da dođu u subotu na “Čika Daču” i budu naš dvanaesti igrač na ovoj utakmici. Sigurno je da će momcima uz podršku sa tribina biti znano lakše da dođu do dobrog rezultata.’’

Meč 18. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Radničkog 1923 i Napretka igra se u subotu 27. novembra 2021. godine, sa početkom u 13:00 časova.

FOTO: FK Radnički 1923