Kruševački Napredak u okviru 18. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Kragujevcu gde će odmeriti snage sa ekipom Radničkog 1923.

Pomoćnik u stručnom štabu ’’čarapana’’ Nikola Stojanović ističe da očekuje napredak u formi Kragujevčana nakon dolaska novog šefa struke, ali i pobedu svog tima:

’’Ulazimo u finiš jesenjeg dela prvenstva, u narednih 20 dana očekuje nas pet utakmica, četiri prvenstvene i Kup. Prva u nizu je gostovanje u Kragujevcu. Radnički 1923 je u donjem delu tabele, ali poseduje kvalitet za daleko bolji plasman. Generalno, bodovna razlika je mala i jedna pobeda mnogo menja. Imao je naš subotnji domaćin lošu rezultatsku seriju do poslednje reprezentativne pauze. Angažovali su novog šefa stručnog štaba, iskusnog Zorana Kizu Milinkovića i već na narednoj utakmici, u Subotici, osvojili su bod. Sigurno nam neće biti lako na stadionu ’’Čika Dača’’, ali momci su svesni situacije, spremni na maksimalno angažovanje. Želimo pobedu i da se na kraju svi zajedno radujemo.’’

Meč 18. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Radničkog 1923 i Napretka igra se u subotu 27. novembra 2021. godine, sa početkom u 13:00 časova.

FOTO: FK Napredak