Lazarevačka Kolubara u okviru 18. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Bačke Topole, ekipu TSC-a.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Dejan Đurđević ističe da će njegovi igrači dati sve od sebe da ne prekinu pozitivan niz rezultata, kao i da je svaki bod do kraja jesenje polusezone od velike važnosti:

’’Čeka nas tvrda utakmica, protiv jako kvalitetne ekipe TSC-a, koja se u ovom trenutku ne nalazi baš u najboljoj situaciji u odnosu na očekivanja. To nas neće zavarati, znamo da imaju veliki broj kvalitetnih igrača u svojim redovima i trudićemo se svim snagama da iskoristimo njihove mane i naše kvalitete. U solidnom smo trenutku, u oba takmičenja zadnje četiri utakmice nismo izgubili, što znači da smo stabilizovali odbranu, gde smo imali dosta problema. Vratili su nam se povređeni igrači, kao i oni što su preležali koronu, pa sam na slatkim mukama oko sastavljanja tima. Ne očekujem laku utakmicu, ali trudićemo se da ne prekinemo ovaj niz. Ostala su još četiri kola, imamo relativno težak raspored i svaki bod nam je važan.’’

Meč 18. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Kolubare i TSC-a igra se u nedelju 28. novembra 2021. godine, sa početkom u 13:00 časova.

FOTO: FK Kolubara