Subotički Spartak Ždrepčeva krv u okviru 18. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Beogradu gde će odmeriti snage sa ekipom Crvene zvezde.

Šef stručnog štaba ’’golubova’’ Vladimir Gaćinović ističe da je duel sa Crvenom zvezdom dobra prilika da ekipa vidi na kom je trenutno nivou:

’’Zvezda je favorit, tu nema dileme. Utakmica  će nam dobro doći da se testiramo, da vidimo gde smo i na kom nivou. Bićemo u prilici da se izmerimo protiv ekipe evropskog formata, kolike su naše mogućnosti, sa željom da pružimo dobru partiju. Nemamo šta da izgubimo, ali nećemo biti opušteni. Igrači će dobiti određeni plan i zadatke, i ukoliko ih ispunimo i pružimo dobru partiju, pitanje je da li će to biti dovoljno za pozitivan rezultat. Svesni smo da Zvezda prevazilazi naše okvire, u rosteru imaju dovoljno igrača da sastave dva tima podjednakog kvaliteta, tako da se kadrovski problemi i utakmice sa Ludogorecom neće bitnije odraziti na koncepciju i sistem igre domaćina.’’

Meč 18. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Crvene zvezde i Spartaka igra se u nedelju 28. novembra 2021. godine, sa početkom u 14:25 časova.

FOTO: FK Spartak ŽK