Kragujevački Radnički 1923 u okviru 20. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Bačke Topole, ekipu TSC-a.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Zoran Milinković ističe da je u aktuelnoj situaciji svaki osvojeni bod izuzetno značajan:

’’Mi smo u takvoj situaciji da nam svaki osvojeni bod izuzetno znači u borbi za opstanak. U ovakvim zimskim uslovima za igru, kao što je to bio slučaj u Surdulici, nema previše prostora za neku lepotu u igri, već se sve svodi na borbenost i energiju igrača. TSC je jedna jako dobra ekipa, sa pregršt kvalitetnih pojedinaca u svojim redovima. Možda njihovi rezultati u poslednje vreme nisu na očekivanom nivou, ali je nedavna promena trenera signal da traže nešto više. Što se nas tiče, mi i dalje imamo problema sa povredama igrača, ali ćemo dati sve od sebe da sa postojećim snagama odigramo što je moguće bolju utakmicu i da probamo da se domognemo dragocenih bodova. Gledaćemo da u timu imamo što je moguće veći broj svežih igrača, koji su u stanju da iznesu teret utakmice do samog kraja.’’

Meč 20. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Radničkog 1923 i TSC-a igra se u subotu 11. decembra 2021. godine, sa početkom u 13:00 časova.

FOTO: FK Radnički 1923