Lazarevačka Kolubara u okviru 20. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Novog Sada, ekipu Proletera.

Pomoćnik u stručnom štabu domaćeg tima Petar Đinđić ističe da je teško da njegovi igrači održe kontinuitet dobrih rezultata, ali da veruje da će u predstojećem susretu ostvariti dobar rezultat:

’’Mi smo odigrali jednu dosta slabu utakmicu sa ekipom Čukaričkog u prethodnom kolu, što se vidi i po rezultatu. Razlog je verovatno činjenica da se ekipa istrošila na tri meča odigrana pre toga, gde smo osvojili sedam bodova. Novi smo u ovom rangu i teško je očekivati da imamo kontinuitet. Ohrabren sam radom igrača pred duel sa ekipom Proletera, oni su svesni da nam je ta utakmica jako bitna i da bi nam dosta značila pobeda. Novosađani su promenili ekipu u odnosu na naš prvi ovosezonski duel koji smo dobili, pojačali su se i sada su bolje plasirani. Svesni smo njihovog kvaliteta, ali očekujem da ćemo maksimalnom disciplinom i voljom ostvariti dobar rezultat.’’

Meč 20. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Kolubare i Proletera igra se u subotu 11. decembra 2021. godine, sa početkom u 17:00 časova.

FOTO: FK Kolubara