Beogradski Voždovac u okviru 20. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Novom Pazaru gde će odmeriti snage sa istoimenom ekipom.

Šef stručnog štaba ’’zmajeva’’ Aleksandar Linta ističe da će otežavajuću okolnost predstavljati kvalitet terena, ali da očekuje da se njegovi igrači adaptiraju na uslove i izvuku maksimum u datoj situaciji:

’’U fudbalu nema lakih i teških utakmica, svakog protivnika shvatamo ozbiljno i pripremamo se maksimalno posvećeno. Značila nam je pobeda nad Vojvodinom, ali uspeh nikada nije konačan, kao što ne bi trebalo ni poraze da doživljavamo fatalno. Nema prošlosti i nema budućnosti, važna je samo sadašnjost. Očekuje nas drugačija utakmica usled uslova, odnosno terena. Za ekipu koju neguje pas igru od ključne je važnosti kvalitet terena, ali uprkos tome moramo se adaptirati na postojeće okolnosti u nedelju i izvući maksimum. Nema i ne sme biti izgovora, ja sam optimista i verujem u pozitivan ishod.’’

Meč 20. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Novog Pazara i Voždovca igra se u nedelju 12. decembra 2021. godine, sa početkom u 14:00 časova.

FOTO: FK Voždovac