Derbi meč 20. kola Linglong Tire Super lige Srbije igra se u Novom Sadu gde domaća Vojvodina dočekuje goste iz Subotice, ekipu Spartaka. Dueli ova dva vojvođanska kluba uvek su bili izuzetno kvalitetni i privlačili veliku pažnju, pa nema razloga da tako ne bude i ovog puta.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Vladimir Gaćinović ističe da se ekipe dobro poznaju, kao i da je njegov tim ove sezone izuzetno uspešan na gostujućim terenima:

’’Svaka utakmica za nas ima istu važnost, jer svaka donosi ili odnosi bodove. U poslednjih devet utakmica igraćemo šest na strani, a tri kući, međutim za nas to nije toliko bitno jer i statistika pokazuje da smo treća ekipa po uspešnosti osvojenih bodova na strani. Dobro poznajemo jedni druge. Očekujem dobru utakmicu jer smo motivisani i dobro smo radili protekle nedelje. Imaćemo određenih kadrovskih problema, nedostajaće nam Tufegdžić, Jezdimirović, golman Manojlović i Milošević, dok Dunđerski ima četiri žuta kartona. Videćemo i kakva je situacija sa Todoroskim, dok su ostali svi spremni za meč.’’   

Derbi susret 20. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Vojvodine i Spartaka igra se u nedelju 12. decembra 2021. godine, sa početkom u 16:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na programu TV Arena sport 1 Premium.

FOTO: FK Vojvodina