Kragujevački Radnički 1923 u okviru 21. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Beogradu gde će odmeriti snage sa ekipom Čukaričkog.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Zoran Milinković ističe da je ovaj meč za njegove igrače prilika da se podignu i pokažu naznake izlaska iz rezultatske krize:

’’Naša je obaveza da u poslednjoj utakmici ove jeseni, koja svakako nije bila dobra za nas, pružimo svoj maksimum i pokušamo da ostvarimo što je moguće bolji rezultat. Svesni smo kvaliteta ekipe Čukaričkog koja nas je prilično ubedljivo savladala u prvom delu sezone, ali nam je ova utakmica prilika da se podignemo i pokažemo naznake izlaska iz ove rezultatske krize. Mislim da na prethodna dva gostovanja u Subotici i Surdulici nismo bili tako loši i očekujem sličnu reakciju ekipe i na Banovom brdu. I dalje imamo problema sa povređenim igračima, isto tako nam i ovi vremenski uslovi prethodnih dana nisu išli na ruku, ali nemamo nameru da tražimo alibi, već moramo da skupimo snagu i odigramo jednu dobru utakmicu.’’

Meč 21. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Čukaričkog i Radničkog 1923 igra se u sredu 15. decembra 2021. godine, sa početkom u 17:00 časova.

FOTO: FK Radnički 1923