Niški Radnički u okviru 21. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Novom Sadu gde će odmeriti snage sa ekipom Proletera.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Radoslav Batak ističe da od svojih igrača očekuje da pruže još jednu dobru partiju i da je optimista:

’’Jako bitna utakmica je pred nama. Ovo je poslednji meč u kalendarskoj godini i želimo da ga odradimo na najbolji mogući način. Gostujemo dobroj ekipi, koja igra tvrd fudbal i koja kod kuće prima veoma mali broj golova. Čak su odoleli i Partizanu i uzeli bod u Beogradu, a pobedili su i u Nišu u prvom delu sezone bez primljenog pogotka. Gledao sam sve njihove utakmice. Jaki su po krilima, a kod kuće su ofanzivni i igraju kroz posed. Poštujemo ih, ali pre svega gledamo sebe. U dobroj smo seriji i želimo da i protiv Proletera budemo na nivou iz prethodnih utakmica. Imamo igru, znamo šta hoćemo, stvaramo šanse, napredujemo na tabeli i ostaje velika žal što zadnje dve utakmice nismo dobili, a dominirali smo u njima. Nikola Vujadinović je već neko vreme odsutan zbog povrede koju je dobio još protiv Napretka. Rioeji Mićibući oseća posledice igranja po teškim terenima, povredio je zadnju ložu i rovit je. Nikola Aksentijević ima parne žute kartone i neće igrati, a videćemo pred sam meč kakva će biti procena lekara oko Miljana Škrbića koji se povredio protiv Čukaričkog u subotu. Ostali su spremni. Ponovo nas čekaju teški uslovi, a nadam se da će teren biti u stanju da može da izdrži jedan ovakav meč i da ćemo biti u prilici da igramo našu igru. Optimisti smo, idemo po pobedu i da na najlepši mogući način odemo na odmor.’’

Meč 21. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Proletera i Radničkog iz Niša igra se u četvrtak 16. decembra 2021. godine, sa početkom u 14:00 časova.

FOTO: FK Radnički Niš