Ekipa Novog Pazara iz istoimenog grada u okviru 21. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Novog Sada, ekipu Vojvodine.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Dragan Radojičić ističe da je njegov tim pokazao da može sa svima da igra i najavljuje veliku borbu za bodove:

’’Volim i poštujem Vojvodinu, ali od mog desetkovanog tima očekujem ’’fajtersku’’ igru do maksimuma, koju na prethodnim mečevima nisu adekvatno ispratili rezultati. Možemo puno da dobijemo i da na zimsku pauzu odemo raspoloženiji. Verujem mnogo mojim momcima, jer imamo sjajan odnos. Učinićemo sve da pobedimo. Iako se neki u poslednje vreme trude da je omalovaže, Vojvodina ima super kvalitet i na svojoj poziciji po meni najboljeg igrača u ligi, Nemanju Čovića, kojeg mogu i da prisvojim. Tu su i Miljan Vukadinović, Dejan Zukić, Veljko Simić i Momčilo Mrkaić, kao udarne igle. Ipak, imamo i mi udarne igle, ali čekamo da na pravi način prorade. Ne znam koji će biti rezultat, ali znam da će moji momci fudbalski izginuti na terenu i da će pokazati da mogu da se nose sa kvalitetnom Vojvodinom. Verujem da će značaj meča da nam donese prevagu. Vojvodina je veliki klub, ali pokazali smo da možemo da se nosimo sa svima. Nedostaju nam samo ti bodovi, koje smo zaslužili. Izlazimo na teren sa velikom dozom samopouzdanja, kako bismo pobedili i što mirnije otišli na pauzu. Nećemo da se povučemo i da odustanemo od naše igre. Igraćemo na gol više, ali ćemo se potruditi i da sačuvamo svoju mrežu. Pozivam navijače da dođu u što većem broju", dodao je on.

Meč 21. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Novog Pazara i Vojvodine igra se u subotu 18. decembra 2021. godine, sa početkom u 13:00 časova.

FOTO: FK Novi Pazar