Fudbaleri i stručni štab Kolubare obavili su u sredu 5. januara prozivku igrača, čime su započeli proces zimskih priprema za nastavak šampionata.

Pripreme za prolećni deo šampionata prvi su započeli fudbaleri Kolubare koji su se uoči božićnih praznika okupili na prozivci koju je izvršio šef stručnog štaba Dejan Đurđević. Predsednik kuba, Dragiša Urošević, istakao je da je cilj opstanak u ligi i da su obezbeđene kvalitetne pripreme u Turskoj:

’’Dok su igrači bili na odmoru uprava kluba je radila i uspeli smo da obezbedimo kvalitetne pripreme u Turskoj. Samo dobrim radom i disciplinom možemo stići do cilja, a to je opstanak u ligi. Prvo pojačanje je najbolji igrač Rudara iz Pljevalja Miloš Zečević. U planu je dovođenje još nekoliko igrača, a što se tiče odlazaka, igrači koji nisu zadovoljni minutažom mogu potražiti novu sredinu.’’

Šef stručnog štaba lazarevačkog superligaša, trener Dejan Đurđević, izneo je plan zimskih priprema i istakao da su dvojica igrača dobila nešto duži odmor:

’’Imaćemo samo pauzu za Božić. Do 20. januara ćemo raditi u Lazarevcu, a potom se selimo u Tursku gde ćemo biti do 3. februara. Po povratku 5. februara ćemo odigrati poslednji kontrolni meč. Drago mi je što je u klub stigao Zečević kojeg smo pratili i mislim da je ovo njegov napredak u karijeri. Đuranović i Nikolić imaju produženi odmor. Naš cilj je da sačuvamo trenutnu poziciju na tabeli, a znam da su nas mnogi rano otpisali i da smo nekima pomutili planove. Do cilja se stiže predanim radom i verujem da ćemo spremno dočekati nastavak prvenstva.’’


FOTO: FK Kolubara