Ekipa jesenjeg šampiona Partizana je od danas ponovo na okupu, a prozivkom igrača zvanično su započete pripreme za prolećnu polusezonu.

Nakon gotovo jednomesečne pauze, na koju su otišli kao jesenji prvaci sa pet bodova prednosti u odnosu na drugoplasiranu Crvenu zvezdu, puleni Aleksandra Stanojevića su u sredu 12. januara okupljanjem započeli proces priprema za prolećni deo šampionata.

Zvaničnoj prozivci u SC Partizan-Teleoptik, tokom koje su se obratili predsednik kluba Milorad Vučelić, kao i šef stručnog štaba Aleksandar Stanojević, prisustvovali su i članovi UO - generalni direktor Miloš Vazura, sportski direktor Ivica Iliev, Dragan Trailović i Mladen Mijatović.

Predstavnicima medija su predočene želje i planovi za predstojeću polusezonu, nakon čega su prvotimci odradili prvi trening u sportskom centru.

Crno-beli će u Beogradu trenirati do 23. januara, nakon čega će drugi deo priprema nastaviti na destinaciji koja će u tom trenutku pružati najbolje uslove za pripremu ekipe i poštovanje epidemioloških mera.

Pored standardnih prvotimaca, ekipi su se pridružili i mladi Mihajlo Petković i Mihajlo Ilić.

Pogledajte video izveštaj TV Partizan sa ovog događaja:

Danas je u prostorijama kluba potpisan i produžetak saradnje sa dosadašnjim šefom stručnog štaba Aleksandrom Stanojevićem koji će ekipu predvoditi do kraja 2024. godine.

Pogledajte njegovu izjavu nakon potpisivanja ugovora:

FOTO: FK Partizan