Kragujevački Radnički 1923 u okviru 22. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Novog Sada, ekipu Proletera.

Novi šef stručnog štaba domaćeg tima Nenad Lalatović ističe da ne želi da nametne pritisak svojim igračima, ali da očekuje da pokažu veću želju za trijumfom od rivala:

’’Proleter je ekipa koju jako dobro poznajem. Tamo sam proveo dve zaista lepe godine i imam samo reči hvale na račun organizacije kluba. Imaju tim sa dosta iskusnih i dokazanih superligaških igrača, kao što su Nikola Ninković, Marko Jovanović, Andrija Kaluđerović, kao i par izuzetno dobrih i talentovanih mladih igrača. Svesni smo da nas očekuje jedna jako teška i zahtevna utakmica, ali mi smo Radnički, igramo kod kuće i naša je obaveza da idemo na sva tri boda. Iako su nam tri boda preko potrebna, nemam nameru da stvaram bilo kakvu presiju kod mojih igrača pred ovu utakmicu, ali ono što tražim i očekujem od njih to je da pokažu veću želju za pobedom od protivničkih igrača. Mogao sam da se uverim da je moj prethodnik na klupi Radničkog 1923, Zoran Milinković, odlično pripremio ekipu za prolećni deo sezone i ja mu se ovom prilikom iskreno zahvaljujem na tome. Naš posao je takav kakav je, svi smo mi zamenljivi, ali moram istaći da ja Zorana Milinkovića izuzetno poštujem i cenim kao stručnjaka i kao čoveka. Pokušaću da nastavim tim njegovim putem i da pri tom igračima nametnem neke moje zahteve, koje će, nadam se, ispoštovati već na sutrašnjoj utakmici.’’

Meč 22. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Radničkog 1923 i Proletera igra se u subotu 12. februara 2022. godine, sa početkom u 13:00 časova.

FOTO: FK Radnički 1923