Niški Radnički u okviru 22. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Partizana.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Radoslav Batak ističe da veruje da njegovi igrači na svom terenu mogu da iznenade lidera šampionata, kao i da se neće braniti:

’’Njihova borba za titulu nas ne zanima. Imamo mnogo aduta da ih iznenadimo na našem terenu. Imamo svoj cilj i svim silama stremimo ka njemu. Ne treba puno trošiti reči o Partizanu. Igraju odlično, imaju široku rotaciju i po dvojicu kvalitetnih fudbalera na svakoj poziciji. Nemaju poraz u dosadašnjem delu sezone i primili su samo šest golova. To su podaci za svako poštovanje, ali i mi imamo svoje ambicije na ovoj utakmici. Dugo se spremamo za ovaj meč i znamo šta nam je činiti. Želimo pozitivan rezultat i daćemo sve od sebe da do njega i dođemo. Nećemo se braniti, jer smatram da je napad najbolja odbrana, ali nećemo ni srljati. Ne smemo im ostavljati puno prostora i moramo se držati dogovora. Imamo plan i sada treba da ga odgovornom igrom sprovedemo u delo.’’

Meč 22. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Radničkog iz Niša i Partizana igra se u subotu 12. februara 2022. godine, sa početkom u 14:30 časova.

FOTO: FK Radnički Niš