Beogradski Partizan u okviru 22. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Nišu gde će odmeriti snage sa ekipom Radničkog.

Šef stručnog štaba crno-belih Aleksandar Stanojević ističe da je njegov tim dobro odradio pripreme i da potpuno spremno dočekuje prolećni nastavak borbe za titulu:

’’Drago nam je da počinjemo ovaj drugi deo sezone. Srećni smo svi zbog toga. Jedva čekamo da počne sve ovo. Potpuno smo spremni, odradili smo sve što smo zamislili, imali smo dobre utakmice, tako da potpuno spremni idemo na jedno teško gostovanje u Niš. Tako da nemamo nikakvih problema, danas imamo poslednji trening pred utakmicu i još ćemo neke stvari definisati. Nemamo mi vremena da se zagrevamo pa da budemo spremni za treće kolo. Ne, mi smo spremni sto odsto, imamo naravno Pantića koji je već duže povređen, imamo dva igrača koji tek treba da uđu u ritam, ovi ostali su spremni. Marković se vratio posle duže pauze, uključujući i Natha. Oni imaju dosta dobrih igrača, oni su klub u usponu sa izuzetno dobrim trenerom i znamo otprilike odakle nam preti opasnost, dosta rotiraju. Spremni smo i nadamo se da ćemo dobro završiti. Važno je za nas sve da smo u trci za titulu i ja kažem što smo duže u trci za titulu to bolje za nas. Nadam se da ćemo ostati do kraja i da će ovo prvenstvo biti jedno od najzanimljivijih. Mi smo izuzetno oprezni, isto funkcionišemo od prvog dana i nerešenim rezultatom u Nišu možete da izgubite prvo mesto za 15 dana. Tako da je rano pričati o bilo čemu, Zvezda se dobro pojačala, igraju dobro i mi igramo odlično, tako da lično mislim da nema favorita. Ja se nadam da ćemo biti brži i da ćemo igrati brže u drugom delu, nadam se da ćemo da koristimo i drugi sistem, mi smo pet puta igrali sa tri pozadi. Imamo mogućnost i da promenio sistem u datom trenutku. Nadam se da smo malo ubrzali igru, videćemo koliko nam uslovi za igru dozvoljavaju da se pokažemo. Dobićemo svežijeg Natha, Markovića, i ovi mlađi igrači će se podići. Teško je napraviti isti rezultat, nemoguće je da odigrate samo dve nerešene.’’

Meč 22. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Radničkog iz Niša i Partizana igra se u subotu 12. februara 2022. godine, sa početkom u 14:30 časova.

FOTO: FK Partizan