Subotički Spartak Ždrepčeva krv u okviru 22. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Surdulice, ekipu Radnika.

Šef stručnog štaba ’’golubova’’ Vladimir Gaćinović ističe da je ekipa imala puno problema tokom pripremnog perioda, ali da je i pored toga optimista:

’’Prva utakmica u nastavku uvek ima specifičnu težinu iz više razloga, kao što je važnost bodova, prestiž, atmosfera i nepoznanice koje nas očekuju. Mnogo igrača je otišlo, došli su novi. Dosta se vraća iz povrede, nakon preležane korone i nijednu utakmicu u toku priprema nismo odigrali kompletni. Protivnik je nepoznanica, doveo je nekoliko novih igrača i u odnosu na jesen to je nešto drugačiji tim. Radnik je iskusna ekipa koja igra tvrdo i organizovano i uveren sam da neće biti lako. Sigurno da mnogo toga zavisi od nas i načina na koji ćemo ući u meč. Ja se nadam najboljem iz razloga što na pripremama nismo blistavi iz objektivnih i subjektivnih razloga. Očekujem da ćemo biti u odličnom ritmu, onako kako Spartak obično i bude i da ćemo ostvariti pozitivan rezultat.’’

Meč 22. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Spartaka i Radnika igra se u ponedeljak 14. februara 2022. godine, sa početkom u 13:00 časova.

FOTO: FK Spartak ŽK