Surdulički Radnik u okviru 22. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Subotici gde će odmeriti snage sa ekipom Spartaka.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Dušan Đorđević ističe da je konkurencija u igračkom kadru sada jača nego jesenas i da očekuje dobar početak drugog dela sezone:

’’Čekali smo dane pauze u prvenstvu i dane priprema da bismo krenuli sa postavljanjem jedne baze i igrače stavili u neko stanje koje je zadovoljavajuće za nastavak prvenstva. Mnogo ekipa je uključeno i u borbu za vrh tabele, a posebno u borbu za opstanak, tako da se nadam da smo sve zamišljeno uspeli da sprovedemo u delo. Ekipa je konačno kompletna, nemamo nijedan problem i nadam se da će tako ostati, jer je to i jedan od prvih uslova, da igrači svakodnevno treniraju i da su zdravi. Nadam se da smo uspeli da ispunimo dobar deo plana na priprema. Odigrali smo tri kontrolne utakmice, a dve zbog nevremena u Antaliji nismo. Sledi nam razmišljanje samo o opstanku, a ako budemo pokazali dobra izdanja, budemo imali i trunku sreće, možemo pričati i o nečem daljem. Došli su nam novi igrači sa dobrim superligaškim i inostranim iskustvom. Konkurencija je sada jača za skoro svaku poziciju u timu. Zato smo sada i u mukama, pogotovu pred ovo prvo kolo. Na nama u stručnom štabu je da izaberemo najbolje, ali svi koji budu izašli na teren daće svoj maksimum i probaćemo da pozitivnim rezultatom započnemo ovaj deo prvenstva.’’

Meč 22. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Spartaka i Radnika igra se u ponedeljak 14. februara 2022. godine, sa početkom u 13:00 časova.

FOTO: FK Radnik