Lazarevačka Kolubara u okviru 23. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Novom Pazaru gde će odmeriti snage sa istoimenom ekipom.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Dejan Đurđević ističe da se u nezgodnom momentu sastaju sa Novim Pazarom, zbog situacije u kojoj se nalazi rival, ali da ipak sve zavisi od njegovih igrača:

’’Mirno i staloženo idemo da uradimo ono što je do nas, da izađemo na teren, da se potrošimo maksimalno. Mnogo stvari će zavisiti od terena i od protivnika, ali najviše od nas, a svaki rezultat osim poraza za nas bi bio jako kvalitetan. Ekipa Pazara je u nezgodnom trenutku, ranjeni lav, a znamo svi da je to opasna situacija za protivnika koji im dolazi u goste. Znamo svi da je Novi Pazar, što se kaže domaćinska ekipa i da uvek, uz svesrdnu pomoć svojih navijača, daju možda i više od onog što mogu u određenom trenutku. Ali, ne bavimo se iskreno mnogo njima, trudimo se da ono što radimo prenesemo na teren. To nekada bude dobro, nekada manje dobro. Čini mi se da taj odnos između osvojenih bodova i kvaliteta igre koji smo pružili na strani nije bio za mene zadovoljavajući, a gostovanje u Novom Pazaru nam je prva šansa da popravimo te neke stvari. Mirni smo, staloženi, svi smo spremni i imam slatke muke ne da sastavim jedanaest, nego da sastavim protokol od 22 igrača. Možda će u ovom trenutku neki igrači koji zaslužuju da igraju zbog interesa ekipe biti van protokola.’’

Meč 23. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Novog Pazara i Kolubare igra se u subotu 19. februara 2022. godine, sa početkom u 14:00 časova.

FOTO: FK Kolubara