Surdulički Radnik u okviru 23. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Kruševca, ekipu Napretka.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Dušan Đorđević ističe da je pobeda u premijernom prolećnom kolu mnogo značila i u rezultatskom i u psihološkom smislu, ali da su Kruševljani izuzetno kvalitetan rival:

’’Dobro smo počeli ovaj deo prvenstva, imali smo izuzetno važnu pobedu u Subotici koja nam mnogo znači, ne samo zbog broja bodova, već i zbog samopouzdanja. Time smo se uverili da smo jedan deo posla dobro uradili u pripremnom periodu i da imamo čemu da se nadamo. Napredak je izuzetno kvalitetan protivnik, imaju vrhunske pojedince i sigurno je da nas čeka teška utakmica i borba za svaki pedalj terena. Na nama je da probamo da potvrdimo ove bodove osvojene u prethodnom kolu i da prikupimo još koji. Svaki nam je bod zlata vredan.’’

Meč 23. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Radnika i Napretka igra se u ponedeljak 21. februara 2022. godine, sa početkom u 17:00 časova.

FOTO: FK Radnik