Kruševački Napredak u okviru 23. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Surdulici gde će odmeriti snage sa ekipom Radnika.

Šef stručnog štaba ’’čarapana’’ Ivan Stefanović ističe da je nedostatak pravog napadača veliki problem, ali da se nada osvajanju bodova u Surdulici:

’’Nemamo previše vremena da se osvrćemo na Vojvodinu, jer već u ponedeljak nas čeka gostovanje ekipi Radnika. Rekao sam i ranije da pogled na tabelu može da zavara, jer izuzimajući Partizan, Zvezdu i donekle Vojvodinu, svako svakoga može da pobedi. Spremamo se za gostovanje u Surdulici, svesni da nam predstoji još jedan težak zadatak. Radnik u svojim redovima ima dosta dobrih pojedinaca, pojačali su se, na startu slavili u Subotici sa 2:0, a prema viđenom mogli da budu i ubedljiviji. Izvukli smo pouke iz poraza od Vojvodine i mislim da ćemo biti pravi u Surdulici. Očekujem kvalitetnu utakmicu i da upišemo bodove. Videlo se u Novom Sadu koliko nam nedostaje pravi napadač. Probali smo taj problem da rešimo sa Đorđem Jovanovićem, jer Bačanin nije mogao da igra više od pola sata i pitanje je hoće li uopšte moći na teren u Surdulici. Kunić radi sa ekipom, dobio je masku, biće u kombinaciji za startnih jedanaest. Klupski operativci čine sve da se kompletira dokumentaciju za Melunovića. Ne treba o njemu trošiti reči, veliko je pojačanje. Nadam se da će do utakmice sa Radnikom papiri stići i da ćemo moći da računamo i na Alena.’’

Meč 23. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Radnika i Napretka igra se u ponedeljak 21. februara 2022. godine, sa početkom u 17:00 časova.

FOTO: FK Napredak