Beogradski Voždovac u okviru 24. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Kragujevcu gde će odmeriti snage sa ekipom Radničkog 1923.

Šef stručnog štaba ’’zmajeva’’ Aleksandar Linta ističe da očekuje težak i zahtevan meč, kao i izuzetno motivisanog rivala koji mora da ide na pobedu:

’’Očekuje nas sigurno jedan težak i zahtevan meč. Za Radnički je sada naročito važno, posebno što igraju kod kuće. Može se reći da su kiksnuli na startu prolećnog dela, posle su imali i teško gostovanje Partizanu i mi sada dolazimo kao protivnik i utakmica koja je za njih možda i najvažnija, ako žele da zadrže superligaški status. Znamo da će biti napeto, ali smo spremni i ja sam generalno optimista. Imam sjajne uspomene i radujem se dolasku u Kragujevac. Za taj grad i klub me vezuju zaista lepe uspomene, mnogo prijatelja i dragih saradnika. Ne sumnjam da će kragujevačka publika znati da ceni sve što sam ja uradio za klub i grad. Iako nisam imao sreće zbog situacije sa virusom da na stadionu vidim i čujem Crvene đavole, njihovu podršku sam uvek osećao i mnogo mi je značila dok sam predvodio ekipu ka plasmanu u najviši rang. Taj grad diše za fudbal i zaista zaslužuje da igra Super ligu i ja im to od srca želim, ali posle utakmice s Voždovcem pa nadalje.’’

Meč 24. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Radničkog 1923 i Voždovca igra se u petak 25. februara 2022. godine, sa početkom u 14:00 časova.

FOTO: FK Voždovac