Lazarevačka Kolubara u okviru 24. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Gornjeg Milanovca, ekipu Metalca.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Dejan Đurđević ističe da zadovoljstvo zbog dobrih rezultata polako prelazi u euforiju, koja mu se ne sviđa:

’’Priprema za ovu utakmicu je nešto sasvim drugačije u odnosu na ono što smo znali ranije. U ove dve utakmice smo videli jednu korektnu ekipu koja je uz malo više sreće mogla da ima i neki bod više, ali sa druge strane mi se stvarno baziramo na naš plan igre i naš plan rada, jer sve je otvoreno. Danas vi ne možete ništa sakriti. Atmosfera posle dve pobede je dobra, međutim, meni se ne sviđa to što to polako počinje da prelazi u jednu euforiju na koju mi apsolutno nemamo pravo. Ja sam čovek koji voli uspeh, ali znam kako je to u fudbalu ranjivo. Sve ćemo uraditi da uz pomoć navijača ostvarimo dobar rezultat, ali još jednom moram da naglasim, ne sviđaju mi se te euforične priče, jer mnogo bodova je u opticaju i biće tu mnogo muke i problema. Za mene je u ovom trenutku najvažnije da svi konkurišu za tim, uz neke sitne povrede, osim Bakića koji je suspendovan zbog kartona.’’

Meč 24. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Kolubare i Metalca igra se u subotu 26. februara 2022. godine, sa početkom u 18:00 časova.

FOTO: FK Kolubara