Milanovački Metalac u okviru 24. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Lazarevcu gde će odmeriti snage sa ekipom Kolubare.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Milija Žižić ističe da očekuje dalji uspon forme, veću efikasnost i bolje rezultate:

’’Utakmica koja nas čeka je jako zahtevna, prvenstveno u psihološkom smislu. Igraćemo protiv ekipe koja je dugo tražila sebe i, kako vidimo iz prva dva kola prolećnog dela sezone, u tome uspeva, što joj uliva dodatno samopouzdanje. Uspela je da se posloži, namesti i krene dobrim putem ka ostvarenju svog cilja, što je za svaki respekt. Neće biti nimalo lako na njihovom terenu uzeti bodove. Mi smo kroz dva kola posle pauze pokazali da se pomeramo napred, i po pitanju igre, i po pitanju rezultata, iako nam je on protiv Vojvodine izmakao zamalo. Polako pronalazimo način kako možemo doći do našeg cilja i svaku utakmicu doživljavamo kao priliku da idemo naviše i budemo efikasniji. Očekujem da ćemo u Lazarevcu napraviti iskorak u tom pravcu.’’

Meč 24. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Kolubare i Metalca igra se u subotu 26. februara 2022. godine, sa početkom u 18:00 časova.

FOTO: FK Metalac