Ekipa Novog Pazara iz istoimenog grada u okviru 25. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Kragujevca, ekipu Radničkog 1923.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Tomislav Sivić ističe da ekipa brzo napreduje i da je potrebno još malo truda da se u predstojećem susretu osvoje sva tri boda:

’’Sve ćemo uraditi da dođemo do pobede. Ekipa se podigla, uradili smo u Nišu puno dobrih stvari. Naravno, ima i grešaka, ali za tri dana rada sam zadovoljan. Želja i htenje bili su prisutni. Potrebno je da na sve to dodamo još malo i da dobijemo Kragujevčane, koji imaju isti cilj kao i mi. Najviše ih je pojačao oporavak Marka Mirića, on je jako bitan za njihovu igru. Tu je i iskusan trener koji dobro poznaje ligu. Ipak, ne bih se toliko bavio njima. Mislim da i mi imamo dobre igrače. U Nišu su pokazali da mogu mnogo više, a jedino im je trebalo samopouzdanja. Zato je taj bod bitan. Ovo će biti drugačija utakmica od prethodne. Domaćini smo, nema tu mnogo filozofije. Potrebno je da dobijemo, u možda i ne toliko lepoj utakmici. Jedino što se broji su tri boda.’’

Meč 25. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Novog Pazara i Radničkog 1923 igra se u utorak 01. marta 2022. godine, sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: FK Novi Pazar