Kragujevački Radnički 1923 u okviru 25. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Novom Pazaru gde će odmeriti snage sa istoimenom ekipom.

Pomoćnik u stručnom štabu gostujućeg tima Dragan Šarac ističe da očekuje tešku utakmicu, ali da veruje da će igrači pružiti svoj maksimum:

’’Sigurno da nas očekuje jako teška i zanimljiva utakmica u Novom Pazaru. Oni su nedavno promenili trenera, samim tim i način igre, a osvojeni bod na gostovanju u Nišu u prošlom kolu svakako je imao pozitivan efekat na kompletnu ekipu. Sa druge strane, mi smo takođe pobedom nad Voždovcem kod kuće podigli nivo samopouzdanja pred seriju jako važnih utakmica u borbi za opstanak. S obzirom na trenutne vremenske uslove, očekuje nas sigurno težak teren, ali ćemo se pripremiti najbolje što možemo i nadamo se pozitivnom rezultatu. Svakako da nam izostanak Nemanje Tomića teško pada, s obzirom da je to jedan od najkreativnijih igrača u našoj ekipi, koji pravi razliku na terenu. Ipak, uveren sam da će svi oni igrači koji budu istrčali na teren stadiona u Novom Pazaru pružiti svoj maksimum i da će opravdati ukazano poverenje.’’

Meč 25. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Novog Pazara i Radničkog 1923 igra se u utorak 01. marta 2022. godine, sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: FK Radnički 1923