Beogradski Partizan u okviru 26. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Subotici gde će odmeriti snage sa ekipom Spartaka.

Šef stručnog štaba crno-belih Aleksandar Stanojević ističe da je Spartak podigao formu i da je reč o opasnom rivalu, ali da su njegovi igrači izuzetno motivisani da zadrže lidersku poziciju:

’’Idemo na jedno teško gostovanje, neugodno za nas. Sećamo se poslednje utakmice kako je završena, u poslednjem minutu smo osigurali pobedu. Idemo motivisani da ostanemo na prvom mestu i da prebrodimo jedno teško gostovanje. Spartak je podigao formu, što je pokazao u poslednje dve utakmice i igrom i rezultatima. Sigurno je da su izuzetno opasni. Svesni smo svega toga, pojačali su se u odbrani, imaju snagu u sredini, fiziku sa izuzetno visokim igračima. Spremni smo na sve, imamo svojih kvaliteta. Respektujemo svakoga, ali verujem da smo sposobni da napravimo rezultat koji nama odgovara.’’

Meč 26. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Spartaka i Partizana igra se u nedelju 06. marta 2022. godine, sa početkom u 14:00 časova.

FOTO: FK Partizan