Beogradska Crvena zvezda u okviru 26. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje ekipu Novog Pazara iz istoimenog grada.

Šef stručnog štaba crveno-belih Dejan Stanković ističe da će rezultat ponajviše zavisiti od igre njegovog tima i da u ovom susretu ne sme biti loše partije:

’’Planiram da protiv Pazara izvedem najjači tim. Uspeli smo da u datom momentu ove sezone u 28 dana igramo devet utakmica i da skoro sve bude onako kako smo planirali. Spremali smo se da u prvenstvu imamo 16 mečeva, da u kupu imamo maksimalan broj utakmica i sigurno dve u Evropi. Dvadeset utakmica momci mogu da iznesu na “leđima” sigurno. Nikada ne idemo na goleadu, idemo da odigramo dobru, čvrstu, takmičarsku utakmicu i da izvučemo ono što najbolje možemo iz same utakmice. Dosta puta se ispostavilo da ono što misliš da je lako na terenu postane teško. Ne želimo da dođe do opuštanja, ponavljam dosta smo radili na tome da se prema svakom protivniku ide kao da je najbolji na svetu. Tri boda na sutrašnji dan kada je besplatan ulaz, kada će doći mnogo ljudi da vidi Crvenu zvezdu, pozdravi momke i zahvali im se za ovakav start prvenstva gde smo ponovo vratili sve u igru. Dosta toga se pitamo, smatram da nemamo pravo na lošu partiju.’’

Meč 26. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Crvene zvezde i Novog Pazara igra se u nedelju 06. marta 2022. godine, sa početkom u 16:15 časova.

FOTO: FK Crvena zvezda