Ekipa Novog Pazara u okviru 26. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Beogradu gde će odmeriti snage sa ekipom Crvene zvezde.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Tomislav Sivić ističe da je i pored velikih kadrovskih problema obaveza njegovih igrača da daju više od maksimuma i pokušaju da stignu do pozitivnog rezultata:

’’Podigli smo se igrački, što nije rezultatski ispraćeno. Nije upitno da je Crvena zvezda veliki favorit, ali naša je profesionalna obaveza da damo više od maksimuma. Tako je bilo i protiv Radničkog 1923, žao mi je zbog poraza od Kragujevčana, a navijačima bih zahvalio na podršci. Problema ja mnogo, povredili su se Stefan Dimić i golman Luka Kukić, a jedan igrač ima visoku temperaturu. Izostaće petorica startera. To je prilika za momke koji čekaju šansu i koje za kratko vreme nisam stigao najbolje da upoznam. Ostalo je još 12 utakmica i u opticaju je još 36 bodova. Iako deluje da nema nade, još uvek možemo da sačuvamo superligaški status. Potrebno je da budemo jaki i da izdržimo. Iz krize se izlazi jedino radom i ozbiljnošću.’’

Meč 26. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Crvene zvezde i Novog Pazara igra se u nedelju 06. marta 2022. godine, sa početkom u 16:15 časova.

FOTO: FK Novi Pazar