Ekipa TSC-a iz Bačke Topole u okviru 26. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Novom Sadu gde će odmeriti snage sa ekipom Vojvodine.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Žarko Lazetić ističe da je neophodno da njegovi igrači poprave efikasnost i da će kao i uvek ići na pobedu:

’’Na svakoj utakmici idemo na pobedu, tako ćemo i protiv Vojvodine. U prethodne dve nismo ostvarili trijumf, najviše zbog loše finalizacije napada. Objasnio sam igračima da nema mnogo stvari koje treba da popravimo osim realizacije pred golom. Zadovoljan sam kako smo odigrali prošli meč, radili smo sve što treba i pravili veliki broj prilika. Ako nam ostali segmenti igre budu kao protiv Radnika i ako pri tom uspemo da iskoristimo šanse koje nam se ukažu možemo da očekujemo povoljan rezultat. Ovo je pravi vojvođanski derbi. Igramo protiv ozbiljnog tima koji ima evropske ambicije. Svaka utakmica u Super ligi Srbije je kvalifikaciona i može odlučiti ko ide u Evropu. Teško se uzimaju bodovi, teško je osvojiti jedan, a kamoli tri. To govori o kvalitetu klubova. Svakako čeka nas neizvesna borba, ali se nadam da će derbi opravdati naša očekivanja. Imamo igrače koji su povređeni, tako da na ovoj utakmici nećemo računati na Pinta i Dukurea. Ali, to je fudbal, oni igrači koji izađu na teren moraće da daju svoj maksimum i da uživaju u derbiju. Od igrača ću tražiti da budu fokusirani, da razmišljaju o igri i da postignu dobar rezultat.’’

Meč 26. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Vojvodine i TSC-a igra se u nedelju 06. marta 2022. godine, sa početkom u 18:30 časova.

FOTO: FK TSC