Kruševački Napredak u okviru 26. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Novog Sada, ekipu Proletera.

Šef stručnog štaba ’’čarapana’’ Ivan Stefanović ističe da njegov tim u prva četiri kola nije imao sreće, kao i da je za pobedu u predstojećem susretu neophodno da igrači ispune dogovoreno:

’’U prve četiri prolećne utakmice nismo uspeli da zabeležimo pobedu. Imali smo i pehove sa crvenim kartonima i povredama protiv Radnika i TSC-a, a sigurno bi trijumfovali da smo do kraja na terenu bili kompletni. Bez obzira na visok poraz na Banovom brdu od 3:0, gde je pad koncentracije doprineo da primimo dva gola za dva minuta, što je praktično rešilo utakmicu, čekamo Proleter u dobrom raspoloženju i spremni smo da osvojimo tri boda. Tomić je i dalje povređen, ali vraćaju se Stevanović i Stefan Jovanović. Proleter je takođe u krizi rezultata, ali u pitanju je kvalitetna ekipa. Imaju dobre individualce poput Kaluđerovića, našeg bivšeg igrača Baneta Jovanovića, bivšeg igrača Partizana Ninkovića, tamo je i naš Kruševljanin Tomović. Dakle, jedan respektabilan sastav, ali nemamo izbora. Moramo da uđemo u utakmicu kako smo se dogovorili i pripremali poslednjih nekoliko dana i uz pomoć vernih navijača da damo sve od sebe da otvorimo uspešnu seriju.’’

Meč 26. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Napretka i Proletera igra se u ponedeljak 07. marta 2022. godine, sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: FK Napredak