Lazarevačka Kolubara u okviru 27. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Kragujevca, ekipu Radničkog 1923.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Dejan Đurđević ističe da su Kragujevčani u odličnoj seriji i da to mora da se poštuje:

’’Sve dok vi odlučujete o svojoj sudbini i igrate sa mogućnošću da pobedite vi ste u dobroj situaciji i dobar je trenutak. Naravno da imate protivnika, koji će sve da uradi da vam osujeti planove, ali to jeste sport, pa ko bude bolji taj i trijumfuje. Nekad posao trenera nije samo vođenje treninga, vrlo često napraviti fokus na određenu stvar nije lako. Nekada imate određene probleme iz raznoraznih razloga, nekad je taj fokus prevelik koji izazove neki grč, a nekad slab. Iz nedelje u nedelju pokušavamo da izanaliziramo ono što je bilo loše, da pokušamo da sklonimo sa strane. Radnički je ekipa koja je pobedila tri utakmice zaredom i to mora da se poštuje. Sigurno će imati motiv da se pokažu. Ipak, svesni smo toga da ova utakmica može da nas opredeli, šta će se desiti dalje, ali i posle nje ništa nije gotovo. I dalje je veliki broj bodova u opticaju, a borba će biti duga i neizvesna. Svi su spremni za predstojeći meč, nemamo igrača koji su suspendovani. Na teren ćemo izvesti ono što mislimo da je u tom trenutku najbolje i nadam se da ćemo pogoditi.’’

Meč 27. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Kolubare i Radničkog 1923 igra se u nedelju 13. marta 2022. godine sa početkom u 13:00 časova.

FOTO: FK Kolubara