Kragujevački Radnički 1923 u okviru 27. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Lazarevcu gde će odmeriti snage sa ekipom Kolubare.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Nenad Lalatović ističe da očekuje težak meč i da bi bio zadovoljan da u ovom duelu ostanu neporaženi:

’’Kolubara je dobar tim sa dosta kvalitetnih igrača, poput Petra Bojića koga sam svojevremeno imao priliku da treniram u Vojvodini i koga sam želeo da dovedem u Radnički 1923 u finišu zimskog prelaznog roka. Finansijska ponuda Kolubare je bila izdašnija od naše, tako da je on na kraju završio u Lazarevcu. Svakako da nas očekuje teška utakmica, posebno jer nećemo moći da računamo na Mirića zbog kartona, odnosno Ubiparipa koji ima problema sa povredom, ali nemamo nameru da tražimo bilo kakav alibi. Idemo u Lazarevac da se prikažemo u što je moguće boljem svetlu i da probamo da ponovimo igru iz drugog poluvremena utakmice sa Metalcem. Mi smo u takvoj situaciji da je za nas svaki bod bitan i ja bih iskreno bio zadovoljan da se iz Lazarevca vratimo neporaženi. U fudbalu je, kao i u životu, uvek defanziva najbitnija. Kada znaš kako da se odbraniš, da ne primiš udarac, onda možeš da računaš na pobedu. Drago mi je da su i moji igrači shvatili da je dobra i organizovana igra u defanzivi glavni preduslov za dobre rezultate. Mi smo, uostalom, ove tri prethodne utakmice i dobili zbog toga što nismo primili gol.’’

Meč 27. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Kolubare i Radničkog 1923 igra se u nedelju 13. marta 2022. godine sa početkom u 13:00 časova.

FOTO: FK Radnički 1923