Beogradski Voždovac u okviru 27. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Subotice, ekipu Spartaka.

Šef stručnog štaba ’’zmajeva’’ Aleksandar Linta ističe da su Subotičani uspeli da stabilizuju svoju igru i unaprede formu, kao i da je veruje da će njegova ekipa uz pravi pristup uspeti da stigne do tri boda:

’’Spartak je izuzetno dobra ekipa koja je uspela da stabilizuje, čak i podigne nivo forme u poslednjih nekoliko utakmica. Napadački deo tima je za svaki respekt, jer igrači poput Nikolića, Tufegdžića i Mihajlovića mogu jednim potezom da reše utakmicu. Na nama je da im to ne dozvolimo dobrim fokusom, disciplinom i doziranom agresivnošću. Optimista sam i ubeđen sam da ćemo izaći na megdan sa Spartakom u dobrom i pozitivnom raspoloženju, a onda da iz takvih okolnosti sa dobro postavljenim tehničkim i taktičkim detaljima dođemo do rezultata koji nam odgovara, a to je pobeda.’’

Meč 27. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Voždovca i Spartaka igra se u nedelju 13. marta 2022. godine sa početkom u 19:00 časova.

FOTO: FK Voždovac