Najbolji igrač 27. kola Linglong Tire Super lige Srbije po izboru naše redakcije je Siniša Babić, strelac i asistent u pobedi Radnika nad ekipom Proletera u Novom Sadu.

Odigrano je još jedno uzbudljivo kolo šampionata u kome je viđena velika borba i čak pet remija. Najubedljiviji trijumf ostvarila je ekipa Radnika u duelu sa ekipom Proletera u Novom Sadu, a meč je završen rezultatom 0:2. Najzaslužniji za to je prvotimac surduličkog superligaša Siniša Babić koji je u igru ušao tek na startu drugog dela igre. Za kratko vreme provedeno na terenu uspeo je da donese prevagu i da na svoj konto upiše asistenciju i pogodak, zbog čega je upravo on naš izbor za najboljeg aktera ove runde takmičenja.


FOTO: FK Radnik

Siniša Babić (31) je rođen u Novom Sadu, igra na poziciji ofanzivnog veznog igrača, a tokom karijere je nastupao za Palić, sarajevsku Slaviju, Veternik, Vojvodinu, grčku Larisu, Radnički Niš, Krupu, Proleter i uzbekistanski Turon, odakle je u januaru ove godine i stigao u Surdulicu. Tokom prolećne polusezone zabeležio je pet superligaških nastupa, uz jedan postignut pogodak.

Pogledajte video izveštaj sa ovog susreta: