Kragujevački Radnički 1923 u okviru 28. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje imenjake iz Niša, ekipu Radničkog.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Nenad Lalatović istakao je da protivnik ima mane koje će njegovi igrači pokušati da iskoriste i da veruje u osvajanje bodova:

’’U goste nam dolazi niški Radnički, klub u kome sam proveo prelepih godinu dana i sa kojim sam ostvario velike takmičarske uspehe. Radi se o izuzetno kvalitetnoj ekipi koja se bori za izlazak u Evropu. Izuzetno su opasni prilikom prekida, imaju dosta brze krilne igrače koji mogu da nam naprave problem, tako da moramo biti jako oprezni, pametni i strpljivi ukoliko želimo do dobrog rezultata. Naravno da kao i svaka druga ekipa i oni imaju određenih mana koje ćemo pokušati da iskoristimo. Veliki problem predstavlja nam povreda štopera Gajića, i to u trenutku kada smo se konačno ’’namestili’’ u defanzivi i uspeli da vežemo četiri utakmice bez primljenog gola. Sa druge strane, raduje oporavak Voje Ubiparipa, mada i on, kao i Marko Mirić, nije dugo trenirao, tako da ćemo videti ko će od njih dvojice započeti sutrašnju utakmicu, jer ne želimo da rizikujemo sa dva ’’rovita’’ igrača u startnoj postavi. U svakom slučaju, verujem da će svi igrači koji sutra budu istrčali na teren dati svoj maksimum i da ćemo doći do sva tri boda pred našim navijačima.’’

Meč 28. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Radničkog 1923 i Radničkog iz Niša igra se u subotu 19. marta 2021. godine, sa početkom u 14:00 časova.

FOTO: FK Radnički 1923