Niški Radnički u okviru 28. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Krahujevcu gde će odmeriti snage sa ekipom Radničkog 1923.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Radoslav Batak je istakao da u ekipi vlada dobra atmosfera i da je optimista pred ovaj duel:

’’Ova utakmica nam je jako bitna. Naš protivnik je u velikom usponu forme i to se poklopilo sa dolaskom mog kolege Nenada Lalatovića u Kragujevac. On je toj ekipi doneo potrebnu disciplinu u igri i čeka nas izuzetno zahtevan zadatak. Mi smo sa njima jesenas odigrali veoma neizvesnu utakmicu na Čairu i pobedili smo golom u samom finišu. Dakle, maksimalan respekt prema rivalu, ali mi imamo atmosferu koja nam daje za pravo da verujemo u uspeh. Moji igrači su u poslednje vreme na visini zadataka u svim parametrima. Njihovo ponašanje, odnos i pozitivna energija daju nam jedno optimističko očekivanje i veru u uspeh. Deficitarni smo nas poziciji štopera. Savić, koji je odlično igrao protiv Vojvodine, je prehlađen, ne trenira već nekoliko dana i preskočiće ovaj meč. Vujadinović ne trenira već neko vreme zbog povrede, ali naš lekarski tim daje sve od sebe da ga osposobi za igru. Mlađović će pauzirati zbog četiri žuta kartona, a povređen je i Arsić. Ostali su spemni i našpanovani. Očekujemo tamo pune tribine, pravu fudbalsku atmosferu, dobru igru i našu pobedu.’’

Meč 28. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Radničkog 1923 i Radničkog iz Niša igra se u subotu 19. marta 2021. godine, sa početkom u 14:00 časova.

FOTO: FK Radnički Niš