Kruševački Napredak u okviru 28. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Voždovca.

Šef stručnog štaba ’’čarapana’’ Ivan Stefanović ističe da su ’’zmajevi’’ tradicionalno neugodan rival, ali da veruje da će njegovi igrači biti na visini zadatka:

’’Utakmicu sa Partizanom smo arhivirali, do podele tabele na plej-of, koji nam je cilj, i plej-aut, ostala su još tri kola. Spremamo se za Voždovac, koji je ozbiljan protivnik, nama uvek neugodan, bez obzira da li se igra u Kruševcu ili Beogradu. Zmajevi su u usponu forme, imaju kvalitetne pojedince. Igrači su, međutim, svesni značaja utakmice, ali i da moraju da iznesu pritisak. Mi iz stručnog štaba pokušavamo da ih rasteretimo tog pritiska i imperativa, ali prosto lebdi u vazduhu. Potrudićemo se, sigurno, da damo maksimum. Zaključak je da, ako budemo disciplinovani kao na prethodnoj utakmici, ali i konkretni u samoj završnici napada, neće biti problema. Biće teško, sigurno, jer i Voždovac se bori za plej-of, ali očekujem da ćemo biti na visini zadatka i pozivam navijače da nas podrže. Protiv Partizana smo igrali bez nekoliko standardnih prvotimaca, ali i bili u prilici da vidimo da i igrači koji do sada nisu imali značajniju minutažu poseduju kvalitet. Jedan od primera je upravo Kojčić. Nastupili smo protiv lidera sa čak trojicom ’’bonusa’’ i sve to raduje, jer ’’dužina klupe’’ može da bude presudna u doigravanju, nadam se i borbi za Evropu.’’

Meč 28. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Napretka i Voždovca igra se u subotu 19. marta 2021. godine, sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: FK Napredak