Ekipa Novog Pazara iz istoimenog grada u okviru 28. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Subotici gde će odmeriti snage sa ekipom Spartaka.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Tomislav Sivić ističe da su Subotičani u dobroj formi, kao i da je za osvajanje bodova neophodno postizati golove, ne samo sačuvati svoju mrežu:

’’Popravljamo se u svim segmentima, ali to još uvek nije dovoljno za tri boda. Naša situacija iziskuje da to ide mnogo brže. Radimo koliko možemo, teško je i nemamo izbora. Imamo dobre periode u igri. Ipak, prvo moramo da damo gol, a potom da razmišljamo o pobedi. Dobro je što smo sačuvali mrežu na poslednjem meču. Spartak ima odličan tim, sa mnogo kvalitetnih pojedinaca, a poslednje igre i rezultati govore da su Subotičani u dobroj formi. Posebno treba istaći velemajstora fudbala Nemanju Nikolića, a kao pokretače igre rivala izdvajaju se i Nikola Srećković, Lazar Tufegdžić i Stefan Milošević.’’

Meč 28. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Spartaka i Novog Pazara igra se u nedelju 20. marta 2021. godine, sa početkom u 14:00 časova.

FOTO: FK Novi Pazar