Lazarevačka Kolubara u okviru 28. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Beogradu gde će odmeriti snage sa ekipom Crvene zvezde.

Šef stručnog štaba gostiju Dejan Đurđević ističe da od svoje ekipe očekuje mnogo bolje izdanje u odnosu na ono prikazano u prvom ovosezonskom duelu sa crveno-belima:

’’Jako nezgodna utakmica u teškom trenutku za nas, u smislu da je bodova sve manje. Kada idete Zvezdi i Partizanu negde se podrazumeva, pogotovu kada gostujete, da to ide na vodenicu domaćina. Ja stvari ne vidim tako, ne znam svoju ekipu da pripremam za poraz. Uvek treba da izađete sportski dostojanstveno, da date sve od sebe na terenu. Nekad to bude dobro, nekad loše, a nekad rezultira neočekivanim rezultatom. Od svoje ekipe očekujem da u nedelju popravimo utisak iz prve utakmice, koji je bio jako loš ovde u Lazarevcu. To je velika obaveza za sve igrače koji izađu na teren. Sa druge strane imamo personalnih problema, dosta suspendovanih igrača, ali verujte to ništa ne menja. Neki drugi koji dobiju šansu, dobiće je u najboljem mogućem trenutku. Mnoge koje sam trenirao postali su igrači na utakmici sa Crvenom zvezdom. Čini mi se da će kolega Stanković izvesti na teren ono što je najbolje u sastavu i ja se radujem tome, jer je ovo još jedna lepa prilika za nas da se još jednom predstavimo lepo fudbalskoj javnosti u Srbiji i da pokušamo da napravimo neki rezultat. Ako bih rekao da bi svaki bod koji bi upisali bio više nego dobar za nas, ne bih bio nerealan. Stremimo ka tome, jer u životu čovek mora da veruje da bi nešto ostvario. Iz tog ugla ću pokušati da te svoje impresije i utiske i iskustva prenesem na moje mlađe igrače, da se u nedelju protiv velike Crvene zvezde predstave u najlepšem svetlu.’’

Meč 28. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Crvene zvezde i Kolubare igra se u nedelju 20. marta 2021. godine, sa početkom u 18:30 časova.

FOTO: FK Kolubara