Kruševački Napredak u okviru 29. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Novom Pazaru gde će odmeriti snage sa istoimenom ekipom.

Novi šef stručnog štaba ’’čarapana’’ Zoran Milinković ističe da će domaći tim biti izuzetno motivisan, kao i da je za pobedu neophodno uložiti maksimalan trud:

’’Prvo bih rekao kakva je kadrovska situacija, pauziraće Stefan Jovanović zbog parnih kartona, a u konkurenciji nisu i već izvesno vreme povređeni Tomić, kao i Džugurdić koji se povredio na prijateljskoj utakmici sa niškim Radničkim. Svi ostali su, verujem, spremni i orni za gostovanje u Novom Pazaru. Čuo sam kakve su ambicije domaćina, naravno to je legitimno i očekivano imajući u vidu situaciju u kojoj se nalaze. Mi isključivo gledamo sebe i ubeđen sam da je iza nas period dobrog rada i da su igrači spremni da daju jednu pravu reakciju dobrom igrom, fenomenalnim trudom i zalaganjem i da odigramo utakmicu na rezultat. Sigurno je da će nam svaka predstojeća utakmica biti veliki izazov, ići ćemo u svaku sa najvišim ambicijama, ali ponavljam, to mora da isprati veliki trud, besprekoran rad, a za sada momci zaslužuju samo pohvale.’’

Meč 29. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Novog Pazara i Napretka igra se u petak 01. aprila 2022. godine, sa početkom u 16:15 časova.

FOTO: FK Napredak