Lazarevačka Kolubara u okviru 29. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Lučana, ekipu Mladosti.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Dejan Đurđević ističe da bi pobeda u ovom susretu znatno olakšala borbu za opstanak, ali da ima još mnogo mečeva do kraja sezone:

’’Znamo sa kim se sastajemo, igrali smo dva puta sa njima ove sezone. Jednu utakmicu smo pobedili, drugu izgubili, ali kada saberemo obe nismo bili loši, a mogu da kažem I to što smo izgubili, izgubili smo dosta nesretno, jer smo u zadnjim minutima primili dva gola. Tokom ove pauze pokušali smo malo da se oporavimo, ima dosta igrača koji su bili povređeni, a i sada imamo dosta personalnih problema, tako da je što se tiče sastava sve neizvesno. Ono što je dobro, svi su spremni kao zapete puške i konkurišu za tim. Ono što je meni malo čudno jeste utisak da se ova utakmica glorifikuje u smislu da ona nešto određuje. Na početku sam rekao i stalno ponavljam i upozoravam, mi smo još uvek u borbi za opstanak. Naš prioritetan cilj je to i dok to ne ostvarimo mi nemamo pravo na nikakve druge ciljeve. Naravno da želimo da pobedimo i sve ćemo uraditi da pobedimo, ali moramo da budemo svesni da ova utakmica nije pitanje plej-ofa, nego je pitanje opstanka. Verovatno negde sa pobedom mi bismo neke svoje brige u velikom procentu prebrinuli, ali mi do kraja imamo još 9 utakmica. Ovde je sve moguće i treba da budemo jako oprezni, da ovu poslednju četvrtinu prvenstva privedemo na najbolji način kraju, jer se na kraju gleda samo krajnji rezultat kada se podvlači račun, a najvažniji utakmica je ona koju igramo prekosutra. Motivisani smo i sve ćemo uraditi. Biće jako teško, iskusni su, dobri igrači, specifičan stil igre, sve znamo. Na nama je samo da prekosutra izađemo da se potrošimo preko svojih mogućnosti da bi ostvarili dobar rezultat.’’

Meč 29. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Kolubare i Mladosti igra se u petak 01. aprila 2022. godine, sa početkom u 18:30 časova.

FOTO: FK Kolubara