Novosadska Vojvodina u okviru 29. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Kragujevcu gde će odmeriti snage sa ekipom Radničkog 1923.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Dragan Radojičić ističe da je situacija u ekipi bolja nego u prethodnom kolu i da je potreban jedan dobar rezultat da se situacija preokrene:

’’Čeka nas jedna izuzetno teška utakmica sa Radničkim, koji će sigurno tražiti svoj put do bodova, posebno zbog toga što u poslednjem kolu pred plej-aut igra sa Crvenom zvezdom. Radnički je u dobroj formi, izgubio je samo dve utakmice u drugom delu sezone, od Proletera i Partizana. Mi smo iskoristili ove dve nedelje za pripremu utakmice, ali smo opet imali kadrovskih problema, sitne povrede, temperature, viruse, tako da nije bilo sve kako smo želeli. Bez obzira na sve to, akcenat je da mi pokušamo da osvojimo tri boda, koja su nam preko potrebna i da uhvatimo priključak za izlazak u Evropu. Siguran sam da imamo umeće i znanja, pripremili smo strategiju, imamo još neke nedoumice, ali spremili smo i plan A i plan B. Potrebno je da sačekamo poslednji trening da vidimo kako su se oporavili neki igrači, ali svakako da je situacija povoljnija nego pred prošlu utakmicu, jer se vraćaju trojica igrača posle suspenzije. Puni samopouzdanja krećemo za Kragujevac. Izuzetno cenim i poštujem kolegu Lalatovića, sa kojim sam veoma blizak. On je postao ekspert za Super ligu, nema kluba u kom je radio, a da nije postigao uspeh, izvukao je sada i Radnički iz opasne zone. Ipak, ja verujem u moje momke, oni imaju kvalitet i potreban nam je samo jedan dobar rezultat da preokrenemo situaciju i ja se nadam da će to biti sutra u Kragujevcu.’’

Meč 29. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Radničkog 1923 i Vojvodine igra se u subotu 02. aprila 2022. godine, sa početkom u 14:00 časova.

FOTO: FK Vojvodina