Milanovački Metalac u okviru 29. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Subotice, ekipu Spartaka.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Milija Žižić zadovoljan je formom svog tima i veruje da dolaze još bolji dani počevši od duela sa Subotičanima:

’’Ima mnogo razloga i argumenata zbog kojih verujem da ćemo odigrati kvalitetnu utakmicu. Izgledamo dobro ovog proleća, ne mogu reći odlično, jer bilo je oscilacija, ali očekujem da ćemo kroz takva iskustva još napredovati i pre svega podići psihološku pripremu na viši nivo. Iz prethodnih sedam utakmica falila su nam još dva-tri boda kako bi utisak bio potpun. Ponosni smo što su u međuvremenu Milićević, Antonijević i kondicioni trener Đurović bili deo mlade reprezentacije, Prestiž je takođe igrao za svoj nacionalni tim. Verujem da dolaze sve bolji dani za Metalac i da će oni početi utakmicom protiv Spartaka.’’

Meč 29. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Metalca i Spartaka igra se u subotu 02. aprila 2022. godine, sa početkom u 18:30 časova.

FOTO: FK Metalac