Surdulički Radnik u okviru 29. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Beogradu gde će odmeriti snage sa ekipom Voždovca.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Dušan Đorđević istakao je da ovaj meč ima veliku važnost u borbi za plasman u plej-of i da veruje u povoljan rezultat:

’’Pred nama je još jedna u nizu izuzetno bitnih utakmica. Mi smo u prethodnom periodu zabeležili dosta dobrih rezultata i došli do pozicije da možemo da razmišljamo čak i o tom plej-ofu. Međutim, ima još dva teška kola, veliki broj ekipa je uključen u tu borbu, baš kao i mi, pa ćemo videti. Probaćemo na Voždovcu da pružimo maksimum, da kao i do sada pružimo jednu timsku igru, ono što nas je i do sada krasilo, i da se tamo nadamo nekom povoljnom rezultatu. Voždovac je kvalitetan, u poslednje vreme je u formi sa nekoliko dobrih rezultata, pogotovu na gostujućim terenima. Sa druge strane i mi smo u formi, imamo svoje kvalitete i nadamo se da možemo da izvučemo povoljan rezultat.’’

Meč 29. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Voždovca i Radnika igra se u ponedeljak 04. aprila 2022. godine, sa početkom u 16:15 časova.

FOTO: FK Radnik