Niški Radnički u okviru 30. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Lučanima gde će odmeriti snage sa ekipom Mladosti.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Radoslav Batak ističe da predstojeći meč ima veliki značaj u borbi za četvrto mesto i ostvarenje ovosezonskih ambicija:

’’Idemo na pobedu, znamo šta nam ona donosi za nastavak sezone i želimo da osvojimo tri boda u Lučanima. Neće nam biti lako, igramo protiv tima koji je jako neugodan na domaćem terenu. Radi se o takmičarskoj i fizički snažnoj ekipi, koju je izuzetno teško slomiti u Lučanima. Ali, mi nemamo puno izbora. Želimo da u plej-of uđemo sa četvrtog mesta, naš cilj je da tu budemo i nakon poslednjeg 37. kola i svaka utakmica do kraja je za nas malo finale. Igrači su dobro radili tokom ove sedmice, analizirali smo protivnika do tančina i u Lučane odlazimo u dobrom raspoloženju i puni samopouzdanja. Poraz od Zvezde nas nije uzdrmao, dok smo igrali 11 na 11 dobro smo se držali i rekao sam mojim igračima da je prvo poluvreme te utakmice model po kojem moramo igrati tokom svih 90 minuta na svakom meču. Savić je dobio crveni karton protiv Crvene zvezde, Кovačević i Кasalica su se povredili na toj utakmici, a na jučerašnjem treningu se povredio i Jamkam, koji je pod velikim znakom pitanja. Izostanak ovih fudbalera biće veliki hendikep za nas, ali imamo ’’dugačku’’ klupu i ostali igrači su spremni da ih zamene. Ponavljam da smo spremni, motivisani i da ćemo učiniti sve što je u našoj moći da dobijemo ovaj meč.’’

Meč 30. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Mladosti i Radničkog iz Niša igra se u subotu 09. aprila 2022. godine, sa početkom u 18:30 časova.

FOTO: FK Radnički Niš