Beogradska Crvena zvezda u okviru 30. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Kragujevca, ekipu Radničkog 1923.

Šef stručnog štaba crveno-belih Dejan Stanković sa respektom je govorio o predstojećem rivalu i šefu struke Nenadu Lalatoviću:

’’Imamo svoj cilj, ovo je samo jedna od utakmica kako bi ga ostvarili. Idemo na tri boda, znamo da ćemo imati jednog organizovanog protivnika koji u poslednjih šest utakmica ima četiri pobede i dva nerešena rezultata. Igraju tvrdo, čvrsto i odgovorno. Biće dosta teško, ali ne i nemoguće za naš tim. Verujem u nas i u ono što radimo, a to pokazujemo na utakmicama. Ovo je samo jedan meč u nizu koji nas vodi ka završnom cilju. Nenad Lalatović je neko ko je odlučio da se vrati u srpski fudbal i preuzme ekipu koja je u tom trenutku bila poslednja na tabeli, a to govori o kvalitetu, hrabrosti i veri u ono što radi. Po meni je Lalatović jedan od najboljih trenera sa ovih prostora. Ovo nije stvar ’’ulizivanja’’ niti hvaljenja, to pričaju rezultati. Svaka ekipa u  kojoj je bio Lalatović imala je prepoznatljiv način pristupa utakmici tokom svih devedeset minuta. Njegove ekipe igraju agresivno, znaju tačno šta rade, kako stoje na terenu i kako mogu da kazne protivnika. Lalatoviću mogu samo da čestitam na svemu što je uradio do sada, bio je hrabar kroz fudbalsku karijeru, a kroz trenersku je to bezbroj puta pokazao.’’

Meč 30. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Crvene zvezde i Radničkog 1923 igra se u nedelju 10. aprila 2022. godine, sa početkom u 17:00 časova.

FOTO: FK Crvena zvezda