Kragujevački Radnički 1923 u okviru 30. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Beogradu gde će odmeriti snage sa ekipom Crvene zvezde.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Nenad Lalatović ističe da predstoji jedna od onih utakmica u kojoj njegovi igrači nemaju šta da izgube, a mogu mnogo toga da dobiju:

’’Sigurno se ne može pretiti jednoj ekipi kao što je Crvena zvezda, koja je svoj kvalitet pokazala pobedama nad Partizanom, Čukaričkim, TSC-om, Radničkim iz Niša. Ovo je jedna od onih utakmica u kojoj moji igrači nemaju šta da izgube, a mogu mnogo toga da dobiju, prvenstveno jer im se pruža prilika da vide gde su u odnosu na jednu ekipu koja je dogurala do osmine finala Lige Evrope. Naravno, mi ne treba da se poredimo sa ekipama poput Crvene zvezde i Partizana, već treba da gledamo isključivo naš cilj, a to je opstanak u ligi. Bićemo značajno oslabljeni neigranjem četvorice standardnih prvotimaca, ali sam ubeđen da će svi oni igrači koji sutra budu istrčali na teren stadiona ’’Rajko Mitić’’ dati svoj maksimum u nameri da ostvare povoljan rezultat.’’

Meč 30. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Crvene zvezde i Radničkog 1923 igra se u nedelju 10. aprila 2022. godine, sa početkom u 17:00 časova.

FOTO: FK Radnički 1923