Surdulički Radnik u okviru 30. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje ekipu Novog Pazara iz istoimenog grada.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Dušan Đorđević ističe da nije zadovoljan igrom u prethodnom kolu, ali da očekuje bolje izdanje i povoljan rezultat:

’’Pred nama je poslednje kolo regularnog dela prvenstva pred plej-of i plej-aut. U prošlom kolu smo pretrpeli jedan poraz koji nam sigurno nije prijao. Mislim da smo tada dobili jednu opomenu i možda je i taj poraz došao u pravo vreme da se setimo na koji način smo beležili tako dobre rezultate i na koji način smo igrali protiv Voždovca. Igra nam je bila bez energije, bez prepoznatljive naše volje i svega što je krasilo naš tim u ovom delu sezone. Sada nam dolazi ekipa Novog Pazara koja je u dobroj seriji, prošla je u polufinale Kupa Srbije, ali je sa druge strane u teškoj poziciji. Na nama je da se što pre vratimo na ona naša izdanja, na naš nivo igre, borbe i zalaganja i da se onda nadamo da možemo da napravimo povoljan rezultat. Sve ostalo je gro komplikovanih računica, mnogo ekipa je uključeno u borbu za plej-of, a ovo kolo će doneti rasplet.’’

Meč 30. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Radnika i Novog Pazara igra se u ponedeljak 11. aprila 2022. godine, sa početkom u 18:30 časova.

FOTO: FK Radnik