Novosadska Vojvodina u okviru 30. kola Linglong Tire Super lige Srbije na stadionu ’’Karađorđe’’ dočekuje gradskog rivala, ekipu Proletera.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Dragan Radojičić ističe da je pobeda cilj i da veruje da će taj cilj ostvariti:

’’Zna se koliko je nama ova utakmica značajna, naročito posle ove pobede u Kupu Srbije. Momci su veoma predani i motivisani. U meč sa Radom ušli smo sa pravim stavom, motivisani i koncentrisani, i to očekujem od svoje ekipe i u ponedeljak. Ne želimo da se bavimo kalkulacijama, želimo samo pobedu i to je jedino o čemu razmišljamo. Raduje me što nam se i zdravstveni bilten poboljšao, jedino još Busnić ima problema sa člankom, ali verujem da će se i on vratiti u naredna dva dana. Najpre verujem u sebe i tu veru treba da prenesem i na svoju ekipu. Nama su tri boda preko potrebna, serija poraza traje predugo i znam da će moji momci dati poslednji atom snage, ali i znanja da pobede gradskog rivala. Proleter je odlična ekipa, pozicija na tabeli ne pokazuje koliko su zapravo dobri. Kadrovski problemi su i njih koštali neke veće pozicije na tabeli koju sigurno po kvalitetu zaslužuju. Imamo veliko poštovanje prema našem rivalu, ali se nadamo i verujemo da ćemo pobediti.’’

Meč 30. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Vojvodine i Proletera igra se u ponedeljak 11. aprila 2022. godine, sa početkom u 18:30 časova.

FOTO: FK Vojvodina